Camerele noastre

Gaseste camera pentru cel mai formidabil sejur

Preturile sunt informative si pot varia in functie de disponibilitate.

Camera dubla

Camerele duble se afla la parter, etajul 1 si etajul 2. Toate camerele beneficiaza de: Aer Conditionat, Minibar, Seif in camera,TV ,WiFi Gratuit. Camerele au aceleasi facilitati, dar pot exista mici diferente estetice si se ofera in mod aleatoriu. Suprafata camerei 16-20mp.

Details

View Details


Camera dubla superioara

Camerele duble superioare se afla la etajul 3 si etajul 4. Toate camerele beneficiaza de: Balcon, Aer Conditionat, Minibar, Seif in camera, Uscator de par,TV, WiFi Gratuit. Camerele au aceleasi facilitati, dar pot exista mici diferente estetice si se ofera in mod aleatoriu. Suprafata camerei 16-20mp.

Details

View Details


Camera executive

Camerele executive sunt pozitionate la etajele 3 si 4, cu priveliste catre gradina si spre mare. Au balcon privat dotat cu masa si 2 scaune. În camera exista o canapea extensibila. Camerele executive sunt cele mai spatioase camere din locatie, fiind ideale pentru familiile cu copii. Capacitatea maxima de cazare este de 3 adulti sau … Continue reading “Camera executive”

Details

View Details


Camere duble

Camerele duble sunt poziționate la parter, etajul 1 si etajul 2. Toate camerele au paturi duble matrimoniale.

Camerele duble au in dotare baie privata cu cabina de dus, paturi matrimoniale, TV cu ecran plat, aer conditionat, mini frigider, seif, internet WiFi.

Capacitatea de cazare este de 2 persoane. In cazul in care exista a treia persoana in camera, se adauga un pat suplimentar contra cost.

Fumatul nu este permis în camere.

Camera dubla superioara

Camerele duble superioare sunt poziționate la etajele 3 și 4, cu priveliște înspre nord-est, văzându-se in zare și marea. Toate camerele au paturi duble matrimoniale de 1,60 m. Fiecare cameră are un mic balconaș pe care se afla uscatorul de rufe.

Camerele duble superioare au in dotare baie privata cu cabina de dus, paturi matrimoniale, dressing-uri, TV cu ecran plat, aer conditionat, mini frigider, seif, internet WiFi.

Capacitatea de cazare este de 2 persoane. In cazul in care exista a treia persoana in camera, se adauga un pat suplimentar contra cost.

Fumatul nu este permis în camere.

Camera dubla executive

Camerele executive sunt poziționate la etajele 3 și 4, cu priveliște către mare. Au balcon privat dotat cu masă si 2 scaune & uscator de rufe.
Camerele executive sunt cele mai spațioase camere din locație, fiind ideale pentru familiile cu copii. In camera exista si o canapea extensibila care se poate extinde la cerere. Capacitatea maximă de cazare este de 3 adulți sau o familie cu 2 copii.

Camerele duble executive au in dotare baie privata cu cabina de dus, pat dublu matrimonial de 1.60 m, TV cu ecran plat, o canapea extensibila, aer conditionat, mini frigider, seif, internet WiFi, balcon.

Fumatul nu este permis în camere.